Gigi Becali explică de ce a vrut FCSB amânarea meciului cu FC Botoșani

Gigi Becali a dezvăluit de ce a vrut FCSB să amâne partida din Superliga cu FC Botoșani, chiar înainte de meciul decisiv din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

FCSB a decis împreună cu FC Botoșani să reprogrameze partida pe care ar fi trebuit să o joace sâmbătă, 3 august. Decizia a fost făcută publică de LPF, iar pauza oferită roș-albaștrilor a fost de bun augur fiindcă au reușit să obțină calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Gigi Becali a explicat de ce clubul a decis să amâne partida din campionat.

Patronul FCSB a vorbit despre decizia clubului său de a amâna meciul cu FC Botoșani, deși riscă să își încarce și mai mult programul pe viitor. Gigi Becali a precizat că era aproape imposibil pentru echipă să meargă în Ungaria, după care să facă o deplasare la Botoșani și apoi să meargă la Praga pentru meciul cu Sparta Praga, astfel că s-a luat decizia de a-i odihni pe jucători între meciurile din preliminariile Ligii Campionilor.

Păi ia închipuie-ți că jucam acum, azi e joi, să ai meci sâmbătă. Nu ai cum, vii din Ungaria, te duci acolo, după aia pleci la Praga. Sunt oameni. E bine că s-a amânat meciul ca să luăm noi o opțiune bună (n.r. – pentru calificare) acolo, după aia vom vedea”, a declarat Gigi Becali, noteaza ProSport

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *