Câtă trudă! Așa arată palmele unei vicecampioane la Jocurile Olimpice! Mâinile pline de bătături ale Simonei strâng acum medalia de argint

Foto: Raed Krishan

Botoșăneanca Simona Radiș alături de suceveanca Ancuța Bodnar au adus argintul pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris.  GSP a fotografiat palmele sportivilor, cele care trag în fiecare zi cu gândul la cele mai bune rezultate.

La prezentarea lotului, făcută pe 15 iulie, la Snagov, fotoreporterul GSP Raed Krishan a captat în imagini sugestive palmele sportivilor. Un contrast aproape brutal între ținutele elegante și pielea crăpată, cu bătături, unele tocite, altele mai proaspete, semn al greutății imense pe care o presupune zi de zi acest sport.

Acum, în acele palme muncite și încercate se odihnesc medaliile. Greutatea lor parcă mai ia din durere, unde e cazul, și potențează bucuria.

România a obţinut a treia medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat argintul la dublu vâsle. Ancuţa şi Simona, ambele de 25 de ani, au încheiat cursa în şase minute, 50 de secunde şi 69 de sutimi.

”Ne bucurăm că au reuşit băieţii să cucerească aurul. Noi nu am reuşit acum, dar cu siguranţă am dat tot ce am putut. Nu cred că am spus niciodată că dacă ar mai fi fost o lovitură, nu aş fi putut să o fac, dar astăzi aşa a fost. Consider că am dat totul. Sunt mândră de echipa noastră, că am luptat şi nu am renunţat. Deşi anul nostru a fost foarte greu, nimeni nu ştie. Este uşor să dai părerea din exterior, dar ce e în sufletul nostru şi în minţile noastre doar noi ştim. Şi atunci noi mergem mai departe, aşa cum ai spus şi tu, noi mai avem o finală una de opt plus unul acolo sperăm să schimbăm culoarea”, a spus Simona Radiş.

 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *