Primarul municipiului Botoșani: Vom scoate dalele de tramvai și din zona industrială

Cei 3 kilometri de drum de la ieșirea din Botoșani spre Dorohoi ar putea fi reabilitați cu bani din bugetul local al municipalității. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că s-a așteptat până acum realizarea unui parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru modernizarea și acestui segment de drum, așa cum s-a procedat și cu celelalte intrări în municipiul Botoșani, însă nu sunt fonduri.

Edilul municipiului a spus că în ultimă instanță va ataca această porțiune de drum cu bani din bugetul local și vor fi scoase și dalele de tramvai

Nu am niciun semnal pozitiv în acest moment, din cauza lipsei de finanțări pentru Secția de Drumuri Naționale. Am mai așteptat o perioadă de timp, tocmai pentru a nu consuma resursele limitate  din bugetul local pentru această investiție. În ultimă instanță, vom ataca acest segment de drum cu bani din bugetul local și vom scoate dalele de tramvai și din zona industrială”, a precizat Cosmin Andrei.

Urmareste-ne pe Google News

3 thoughts on “Primarul municipiului Botoșani: Vom scoate dalele de tramvai și din zona industrială

  1. DOM PRIMAR bani sunt dar sa terminat campania electorala!
    Mare majoritate a stradutelor din oras sunt varza !
    Am sesizat ca pe SCIPIONE BADESCU strada care merge dinspre Primaverii spre locul de joaca pentru copii sa prabusit o gura de canal de dupa alegeri si nu se aude la domnia voastra! NOI MA ALES! DA PENTRU CE ??NU CRED CA ASTA E RASPUNSUL DOMNIEI VOASTRE!

  2. Nu mai vezi tu raspuns. S-a vazut cu sacii in caruta. Dar asteptam sa vedem verdictul, poate scapam de asta.

  3. Primare, mai taie un pic din salariul gardienilor comunitari, din salariul amantelor și sinecurilor politice încadrate în administrația locală, din „prăduială” și așa faci și bani ptr acest demers ” hei rup- ist ” NU DIN TAXELE SI IMPOZITELE NOASTRE și așa mărite exagerat , ptr un oraș așa sărac, ca procent din populație !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *