O tânără polițistă din Botoșani a obţinut postul de ofiţer de relații publice IPJ. Delia a avut 10 contracandidați la concurs!

O tânără polițistă din Botoșani a câștigat concursul pentru funcția de ofițer specialist la Serviciul de relații publice. Este vorba despre purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, Delia Nenișcu, care a reușit să obțină postul după o „luptă” destul de acerbă, având nu mai puțin de zece contracandidați. După proba practică au rămas doar trei, iar după proba scrisă doi.

Concursul a fost organizat la nivel național, au fost 14 posturi scoase în țară și a fost organizat de IGPR, două probe fiind susținute la București și Câmpina.

Nenișcu este absolventă a Școlii de Poliție „Vasile Lascăr”, Câmpina, promoția 2012, dar este și absolventă a Facultății de Drept și Administrație Publică. Și-a început activitatea la Postul de Poliție Unțeni, apoi Criminalistică și din 2019 activează pe relații publice.

„Nu cred că ar putea să realizeze cineva această activitate, de promovare a instituției din care face parte și de reprezentare a acesteia, fără să fie implicat trup și suflet și fără să creadă cu adevărat în principiile care guvernează această profesie”, ne-a declarat Delia Nenișcu.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *