Tânăr din Botoşani acuzat de producerea unui accident mortal. Botoşăneanul, trimis în judecată de procurori

Un tânăr din Botoşani este acuzat de producerea unui accident mortal la ieşirea din municipiu spre Iaşi. Mirel Buga, în vârstă de 30 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub acuzaţia de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Botoşăneanul este acuzat că, în luna septembrie 2020, a produs accidentul mortal de la ieșirea din Botoșani spre Iași. El a intrat pe sensul opus de mers, cu autoturismul BMW pe care îl conducea, și s-a izbit în VW Polo, condus de bărbatul de 44 de ani, care a decedat în urma impactului. Alte patru persoane au fost rănite.to

„Din verificările efectuate până în acest moment s-a stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, de 28 de ani, în timp ce se deplasa pe Șoseaua Iașului, din municipiul Botoșani, direcția de deplasare, dinspre Alfa Land înspre Calea Națională, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în impact cu un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani. În urma impactului, bărbatul de 44 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat, imediat după producerea accidentului, purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *