Un botoșănean a dat de necaz la Suceava după ce a fost oprit în trafic de polițiști. S-a ales cu amendă

Un botoșănean a dat de necaz la Suceava după ce a fost oprit în trafic de polițiști. Marți, 30 iulie, în timp ce lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata executau activități de control pe raza localității Zvoriștea, comuna judetul Suceava conform planului de acțiune pe linie de de silvicultură au procedat la oprirea a doiă autoutilitare marca FORD. La volanul autoutilitarelor erau un sucevean și un botoșănean, respectiv Nicolae B., din Havârna. Nici suceveanul și nici botoșăneanul nu aveau documente  de proveniență și transpot ale materialului lemnos transportat.

Aceștia au fost conduși la sediul Ocolului Silvic Adâncata unde au fost sancționat contravențional cu suma de 2000 lei fiecare pentru nerespectarea prevederilor art. 19 alin. 2 lit a din Legea 171/2010, dispunându-se în același timp confiscarea cantității de 2,73 mc lemn foc molid în valoare de 476 lei care a fost predată lucrătorului silvic și a cantității de 2,1 mc lemn foc molid în valoare de 361 lei, care a fost predată lucrătorului silvic.

Totodată, ambii conducători auto au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor art. 147 pct. 1 din HG 1391/2006 cu 8 puncte de amendă în valoare de 1320 și nerespectarea art. 99 alin. 2 din OUG 195/2002 cu amendă în valoare 495 lei, ca urmare a faptului că nu au purtat centurile de siguranță și nu au avut asupra sa certificatul de înamtriculare al vehiclului condus.

VIDEO Protestul de la Vorona, spart de polițiști și jandarmi. Zeci de oameni au blocat un drum de acces

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *