FOTO Întâlnire cu scântei între noul și președintele în funcție al Consiliului Județean. Federovici: Administrația publică nu este egală cu show mediatic. Iftime: Nu am venit aici ca să mă puneți la punct

Întâlnire cu scântei, miercuri, între noul și președintele în funcție al Consiliului Județean Botoșani. Ședința a fost convocată de președintele în exercițiu al Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, prin intermediul directorului general al Nova Apaserv, Liviu Ștefan, cu echipa de consultanți Tadeco din cadrul proiectului cu finanțare europeană al Nova Apaserv și președintele ales al Consiliului Județean, Valeriu Iftime, pentru a discuta cea mai stringentă problemă din județ, acea a apei.

Chiar înainte de a intra în discuție, cei doi au avut un schimb de replici acide, și asta și după ce presa a fost dată afară din ședință de către organizatori.

Domnule președinte, vom intra în discuții tehnice, pentru că de aceea ne-am întâlnit aici, nu pentru a face show mediatic, iar la final vom face aceste declarații declarații de presă, după ce cădem de comun acord, ce vă doriți dvs și ce putem face noi”, a spus Doina Federovici.

Valeriu Iftime i-a răspuns că presa nu are de ce să nu asiste la aceste discuții și că își dorește să știe care sunt problemele cu care se confruntă societatea Nova Apaserv Botoșani.

Eu îmi doresc să știu foarte clar care sunt aceste probleme grave ale companiei de apă, a alimentării cu apă a întregului oraș și al județului Botoșani”, a menționat Iftime.

Doina Federovici i-a spus că aceste discuții le vor face la final, după ședința tehnică cu reprezentanții Nova Aoaserv, iar Valeriu Iftime a răbufnit.

Nu am venit aici ca să mă puneți la punct, am venit casă să înțelegeți că mă preocupă problema aceasta, găsim soluții și dacă trebuie să fim atenți, așa cum nu am fost de atenți în patru ani de zile. Iar acum în ultimul ceas există o variantă posibilă, ca acest proiect să poată să fie semnat în câteva luni de zile, dacă ne-am hotărât ce vrem. De ce să nu stea presa, este ceva grav?”, i-a răspuns Valeriu Iftime.

Președintele în funcție al Consiliului Județean Botoșani i-a spus că în nicio instituție publică astfel de întâlniri nu s-au desfășurat pentru a face show politic.

Sunt președintele Consiliului Județean în funcție, sunt gazda dvs . Veți prelua din octombrie funcția de președinte de Consiliu Județean și veți constata că adminsitrația publică nu este egală cu show mediatic. Nicăieri, nici într-o instituție publică din România, nici ministere, astfel de întâlniri nu s-au desfășurat pentru a face show politic. Vă interesează interesul botoșănenilor, atunci stăm la masă și discutăm”. a fost replica Douinei Federovici.

Valeriui Iftime i-a dat imediat răspunsul.

Mă interesează mai mult decât dvs”, i-a replicat Iftime.

Ședința a continuat cu ușile închise.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *