VIDEO Scandal terminat cu bătaie la o terasă din Botoșani. Doi bărbați și două femei au ajuns pe mâna poliției

Un scandal terminat cu o bătaie la o terasă din județul Botoșani s-a lăsat cu rețineri. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au emis, marți, 30 iulie, ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a patru persoane, doi bărbați și două femei, cu vârstele cuprinse între 26 și 46 de ani, toți din comuna Cândești,  cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Din cercetări, a reieșit faptul că aceștia, împreună cu alte trei persoane, la data de 28 iulie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se aflau pe terasa unui local public, din comuna Cândești, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc, provocându-și leziuni fizice și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Cele patru persoane bănuite de comiterea faptelor au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *