Marius Budăi îi sugerează lui Valeriu Iftime să nu amestece afacerile personale cu administrația. „Să își ia public angajamentul că firmele pe care le-a administrat nu vor câștiga niciun leu din contractele gestionate de Consiliul Județean”

Deputatul Marius Budăi îi sugerează președintelui CJ Valeriu Iftime să nu amestece afacerile personale cu administrația. Reacția acestuia vine după ce Iftime a dat curs invitației președintelui în exercițiu Doina Federovici și va participa la întâlnirea convocată de aceasta, miercuri, la Consiliul Județean.

„Este un pas bun, chiar dacă stilul în care i-a răspuns doamnei președinte încă lasă de dorit, dar este bine că există un început de colaborare. În altă ordine de idei, aceasta este prima acțiune oficială a președintelui ales în rezolvarea problemei alimentării cu apă din județul nostru și având în vedere activitatea sa anterioară de antreprenor și furnizor de echipamente pentru sistemele de alimentare cu apă și energie termică, apreciez că ar fi un bun prilej, pentru dumnealui și pentru botoșăneni, să tragă din capul locului o linie de demarcare între afacerile sale personale și funcția publică pe care o va exercita în următorii patru ani (nu cred în zvonurile că va renunța la funcția de președinte pentru a deveni parlamentar, iar apoi ministru al Energiei). Deci, îi propun domnului Iftime ca la întâlnirea de mâine să își ia public angajamentul față de botoșăneni că firmele pe care le-a administrat până acum nu vor câștiga, direct sau indirect, niciun leu din contractele gestionate de Consiliul Județean, precum și instituțiile subordonate sau societățile comerciale unde Consiliul Județean este acționar majoritar. Așa e corect! Afacerile nu trebuie amestecate cu administrația”, spune Budăi.

Potrivit social-democratului, un astfel de angajament ar fi „un gest de onoare față de botoșăneni, un gest care ar pune capăt unor zvonuri care au început să circule după alegerile din iunie, un gest care ar risipi din start orice suspiciune”.

 

One thought on “Marius Budăi îi sugerează lui Valeriu Iftime să nu amestece afacerile personale cu administrația. „Să își ia public angajamentul că firmele pe care le-a administrat nu vor câștiga niciun leu din contractele gestionate de Consiliul Județean”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *