Primul lot din autostrada Paşcani- Suceava, care trece prin Tudora, va avea o singură ieşire spre Botoşani

Primul lot din autostrada Paşcani- Suceava, care trece prin comuna Tudora, va avea o singură ieşire spre Botoşani. Potrivit caietului de sarcini, autostrada va avea un punct de descărcare pe raza localităţii Roşcani din judeţul Suceava (kilometri 34 +226), în imediata vecinătate a Voronei.

Punctul de descărcare va face conexiunea cu drumul judeţean DJ 208C, care face legătura între municipiul Botoşani, Vorona şi limita cu judeţul Suceava.

„Breteaua D a nodului rutier Roșcani va fi dublată de la desprinderea până la autostradă pentru a se asigura atât ieșirea de pe autostradă, cât și intrarea. Viteza de proiectare pentru descărcare va fi de 60 km/h”, se arată în proiect.

Lotul din autostrada Paşcani- Suceava va trece pe teritoriul judeţului Botoşani, pe raza comunei Tudora, pe o lungime de 6,49 kilometri.

În total, lotul 1 va avea 33 de kilometri, urmând să traverseze judeţele Iaşi, Botoşani şi Suceava, prin şapte unităţi administrativ- teritoriale, respectiv Paşcani, Valea Seacă, Lespezi, Tătăruşi, Tudora, Dolhasca şi Liteni.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *