Încă o firmă din Botoșani face concedieri colective. Peste 160 de persoane își pierd locul de muncă

Încă o firmă din Botoșani face concedieri colective. Peste 160 de persoane își pierd locul de muncă de la sfârșitul lunii august. Societatea Serconf SA a demarat procedurile pentru concedierea colectivă a nu mai puțin de 163 de persoane începând cu 30 iunie. Angajații sunt în preaviz până pe 28 august.

„S-a transmis notificarea privind concedierea colectivă a 163 de persoane. Sunt în preaviz începând cu data de 30 iulie și până pe data de 28 august,  perioadă în care salariații vor beneficia de măsuri de preconcediere colectivă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, Gabriela Vranciuc.

Alte trei fabrici de confecții din județul Botoșani au anunțat concedieri colective în ultimele luni. Este vorba despre Formens, Arstana și o fabrică din Dorohoi.

Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “Încă o firmă din Botoșani face concedieri colective. Peste 160 de persoane își pierd locul de muncă

  1. Ceapa mamii lor de chiulangii! Meritau concediați toți muncitorii, inclusiv petsonalul TESA și aduși alții din SriLanka.
    De ce?
    Pentru că aproape toți muncitorii intră pe rând in concedii medicale. Are unul o nuntă? Pac, un concediu medical, are altul de mers la mare,pac-pac si vine cu un concediu medical.
    Efectiv nu se mai poate in acest fel, prea ușor se acordă concediile medicale. S-au învățat să chiulească ca pe vremea lui Ceașcă( Ceaușescu), inclusiv muncitoarele alea tinere sunt
    ” școlite” de babele de la CTC cum să obțină un concediu medical.
    În anii ’90 trebuia un fel de LUSTRAȚIE și in fabricile de industrie ușoară din Botoșani iar toate babele comuniste sa fii fost date afară, …pariu că acum Botoșaniul ar fi fost un mic Milano !?
    Ăia care sunt dați afară pot merge in Italia la cules tomate/ roșii de pe câmp, se plătește net( in mână) 180 € / zi !

  2. In campanie electorala IFTIME au promis locuri de muncă , Nea Gigi de BotoȘani mai face locuri de muncă???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *