FOTO Un tată din Botoșani își strigă disperarea! Iubita sa a dispărut de două zile cu tot cu cei doi copii. „Ultima dată când am vorbit mi-a spus…”

Un tată din județul Botoșani își strigă disperarea! De două zile nu mai știe nimic de iubita sa, dar nici de cei doi copii ai lor. Nicu Olariu este plecat la muncă în Germania, iar peste o săptămână ar urma să vină acasă.

De două zile, iubita sa, Gabriela Anton, de 31 de ani, a dispărut de acasă cu tot cu cei doi copii ai lor, de cinci și 12 ani. De atunci, bărbatul a sunat-o continuu, dar fără să dea de ea. A cerut ajutorul rudelor, dar nimeni nu știe nimic. La apartamentul închiriat din Dorohoi, în care locuiau cei doi și copiii lor, nu răspunde nimeni.

Vă rog ajutați-mă! Sunt disperat. Când vin acasă o să merg la poliție, dar de aici nu pot face nimic. Am încercat să vin mai repede acasă, dar nu pot până duminică. Eu vreau să știu ce fac copiii mei, nu dacă și-a găsit ea pe altcineva. Noi am avut neînțelegeri, dar nu ceva foarte grav, mici certuri”, a declarat botoșăneanul.

Bărbatul se teme să nu se fi întâmplat ceva, dar ia în calcul și varianta ca femeia să își fi găsit pe altcineva. Totuși nu concepe ca ea să îl abandoneze cu tot cu copiii. El vrea să dea de ea ca să se asigure că cei mici sunt bine. Spune că are telefonul închis și nici pe Facebook nu mai dă de ea.

„Ultima dată când am vorbit mi-a zis că o doare măseaua, că a tras-o curentul și după aia nu mai știu nimic. De asta nu mai înțeleg nimic, vă jur. Nu vreau să se întâmple ceva. Nu mai pot de stres, și nici cu munca aici, și știu că copiii nu ar pleca așa fără să le zică ea ceva, să îi protească cu ceva că ei vor acasă la ei, unde stăm noi. Ajutați-mă! Cu lacrimi în ochi vă zic, nu mai știu cum să procedez”, ne-a spus bărbatul care speră să primească ajutorul poliției pentru a-și găsi copiii.

Cei care pot da relații despre Gabriela și cei doi copii pot suna la 0751 453 691.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *