A dat vacanțele de lux pentru câteva zile la Botoșani. Modelul căsătorit cu un celebru prezentator se răsfață cu turte coapte pe plită

Modelul preferat de Cătălin Botezatu, botoșăneanca Gabriela Prisacariu Oțil, a dat vacanțele de lux pentru câteva zile la Botoșani. Aceasta a mers alături de fiul ei la Tudora, locul în care a copilărit tânăra mămică, unde s-a răsfățat cu turte coapte pe plită, care îi amintesc de copilărie, și prune proaspăt culese din copac.

„Cum să nu vii la Botoșani? Ia uitați ce am cerut: turte pe plită”, a spus Gabriela pe o rețea de socializare.

Gabriela Prisăcariu are vârsta de 28 de ani și s-a născut pe 22 noiembrie 1992 în Botoșani. Copilăria și-a petrecut-o în satul Tudora alături frații și sora ei. Frumoasa șatenă a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Ajunsă în cadrul emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost considerată de către celelalte concurente o “scorpie”, datorită caracterului ei. Aceasta este obsedată de curățenie, iar celorlalte fete le era extrem de greu să se acomodeze cerințelor Gabrielei. Pentru a ajunge la nivelul la care este acum, frumoasa șatenă a fost nevoită să muncească enorm. Aceasta a recunoscut de multe ori faptul că, Cătălin Botezatu a ajutat-o extrem de mult pe plan profesional și că o bună parte din succesul ei i se datorează acestuia.

Cei doi au rămas în continuare prieteni, drept urmare că aceasta încă predă la Kids Academy unde Cătălin Botezatu este acționar. Gabriela Prisăcariu are înălțimea de 1.76 m., iar măsurile ei o duc spre perfecțiune cu toate că nu respectă în totalitate dimensiune standard de 90-60-90.

 

Urmareste-ne pe Google News

 

One thought on “A dat vacanțele de lux pentru câteva zile la Botoșani. Modelul căsătorit cu un celebru prezentator se răsfață cu turte coapte pe plită

  1. Este comuna ,nu sat si daca stau si ma gandesc bine, este singura comuna fara niciun sat ,din judetul Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *