A fost dorit de FCSB și, după ce a rămas șomer un an, a revenit la FC Botoșani

FC Botoșani a realizat primul transfer din ”era Ciobotariu” și a obținut semnătura unui jucător care a mai evoluat la gruparea moldoveană.

Este vorba despre Enriko Papa (31 de ani). Mijlocașul albanez a fost liber de contract din vara anului trecut, după despărțirea de turcii de la Rizespor.

  • 600 de mii de euro este cota de piață a lui Papa, conform Transfermarkt.

Fotbalistul dorit în trecut și de FCSB s-a pregătit în cursul zilei de sâmbătă cu FC Botoșani, însă un anunț oficial cu privire la mutarea sa nu a fost făcut. Totuși, ziare.com notează că părțile au ajuns la un acord și Papa va juca sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

  • 11 goluri și 12 assist-uri în 129 de meciuri sunt cifrele lui Enriko Papa la FC Botoșani, unde a fost și căpitan la precedentul ”mandat”.

Nu există un transfer al lui Enriko Papa. Am o convenție cu el să rămână la noi și sper să fie mai câștigat la noi mai mult decât un zbucium de asta de un meci sau de jumătate de sezon.

E căpitanul nostru, e netransferabil. Asta o spune antrenorul, nu eu. La FCSB, nu vor avea răbdare cu el, sunt convins”, spunea Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, în februarie 2022, cu câteva luni înainte să-l cedeze pe Papa în Turcia.

  • FC Botoșani este singura echipă din SuperLigă fără niciun punct după două etape și se află pe ultimul loc din clasament.

Primul meci al lui Liviu Ciobotariu în cel de-al doilea mandat la FC Botoșani va fi cel împotriva Farului Constanța, din etapa a 3-a, programat duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, noteaza DigiSport

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *