FOTO Nenorocire! Un bărbat din Botoșani a murit în timp ce construia o fântână. Trei fetițe nu mai au cui spune „tată”

Un bărbat din județul Botoșani a murit în timp ce construia o fântână. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Blândești, tatăl a trei copii, care a decedat, vineri, în timp ce construia o fântână în localitatea Mihălășeni.

Într-un moment de neatenție, acesta a căzut chiar în fântâna pe care o săpase pentru o familie din localitatea respectivă. La fața locului au fost chemate cadrele medicale, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, constatându-se decesul.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz.  Andrei Gheorghiță a lăsat în urmă o soție îndurerată și trei fetițe, de cinci, șapte și nouă ani.

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “FOTO Nenorocire! Un bărbat din Botoșani a murit în timp ce construia o fântână. Trei fetițe nu mai au cui spune „tată”

  1. Pai firma de la Siliscani nici nu avea contracte de muncă și nici nu are la angajați că el atunci era la munca cu firma de la Siliscani
    ITM Botoșani nu își face datoria și acești impostori penali aduc numai nenorociri
    Impostorul era în concediu când sa petrecut nenorocirea și acum încearcă să le facă contracte de muncă la angajații care ia rămas.
    Pușcărie pentru patronul firmei care trimite oamenii pe teren și nu le face contracte de muncă!

    Poliția trebuie sa se sesizeze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *