O mare companie din Botoșani și-a construit propria stație de carburanți. Vor alimenta atât mașinile proprii, cât și clienții obișnuiți

O mare companie din Botoșani și-a construit propria stație de carburanți, unde vor alimenta atât mașinile proprii, cât și clienții obișnuiți. Este vorba de societatea comercială Doly Com Distribuție SRL, cea care și-a deschis propria benzinărie la Roma, în complexul în care funcționează abatorul vechi și unde va funcționa și noua fabrică de carne.

Stația de vânzare a produselor petroliere ar urma să fie deschisă cel târziu în luna septembrie, o dată cu fabrica de carne. Stația va dispune și de un restaurant tip fast food, dar și de o cafenea.

Cea mai mare fabrică de procesare a cărnii din România se va deschide la Botoșani

Societatea comercială Doly Com Distribuție SRL, care deține la Roma cel mai mare abator din județul Botoșani, va deține și cea mai mare fabrică de procesare a cărnii din România. Noua capacitate de producție, care a fost deja construită tot în localitatea Roma, în imediata vecinătate a abatorului, va fi pusă în funcțiune până în luna septembrie.

Cred că cel în târziu în septembrie deschidem fabrica”, a declarat, pentru BotosaniNews, Iulian Căzăcuț.

Firma patronată de Iulian Căzăcuț a cumpărat, de la societatea Cornell’s Floor, spațiile fostei fabrici de mobilă din Roma, pe care a construit noua fabrică de carne Proiectul de extindere implementat de Doly Com Distribuție SRL se ridică la circa 11 milioane de euro.

Creșteri de vânzări însemnate de la un an la altul

Societatea Doly Com Distribuție SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 429,2 milioane lei (echivalentul a aproximativ 85 de milioane de euro). Creșterea cifrei de afaceri este cu 60 de milioane față de anul 2022.

Tot anul trecut, Doly Com Distribuție SRL a obținut un profit de 3,2 milioane de lei, la jumătate din cel înregistrat în 2022.

În schimb, Doly Com Distribuție și-a crescut anul trecut și numărul de angajați, de la 437 la 450.

Cea mai mare parte din producția de carne a firmei botoșănene este vândută pe piețele occidentale.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “O mare companie din Botoșani și-a construit propria stație de carburanți. Vor alimenta atât mașinile proprii, cât și clienții obișnuiți

  1. Bravo!
    Pe langă benzinărie,spalatorie,fast-food,ar fi fain sa facă si o sală de evenimente( nunti,botezuri,cumătrii), tip cort, cum e la Baisa sau popas Cucorăni.
    Din ce vad acolo, teren ar fi berechet si oamenii ar veni cu placere . Toată lumea vrea să iasa din casa la sfarsit de saptamană iar ROMA e foarte aproape de oraș. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *