Noul antrenor al FC Botoșani, Liviu Ciobotariu: Nu este o misiune ușoară pentru mine. Sunt conștient că va fi foarte mult de lucru

Liviu Ciobotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani, a declarat, vineri, că misiunea lui la FC Botoșani nu va fi una ușoară, având în vedere că preia echipa din mers.

Acesta a declarat totodată că, deși  a plecat de la Botoșani în urmă cu șase ani,  echipa a rămas tot timpul în inima sa, bucurându-se că s-a salvat de la retrogradare.

Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu în fața dvs și să fiu aici, la Botoșani, într-un mediu în care am mai lucrat acum șase ani, alături de niște oameni cu care am avut o colaborare perfectă, mă refer la jucătorii care au fost, la conducerea clubului, care încă este în momentul de față. (…) Nu este o misiune ușoară pentru mine, știu lucrul acesta, dar am aceeptat această ofertă pentru că îmi doresc foarte mult ca echipa de fotbal FC Botoșani să revină la ceea ce a fost înainte. De câte ori veneam ca adversar la Botoșani, era foarte greu pentru mine și echipa mea să câștigăm și de fiecare dată lucrurile se complicau, pentru că era un fotbal foarte bun și o echipă foarte bună și același lucru îmi doresc să fie și în momentul de față. Nu va fi ușor, pentru că sunt foarte multe lucruri de pus la punct, încă o dată, nu este o misiune ușoară pentru mine, pentru că preiau o echipă din mers, mi-am asumat acest lucru, dar nu este o scuză pentru mine. Am ales lucrul acesta, sunt conștient că va fi foarte mult de lucru, însă eu cred că am experiența necesară pentru a regla aceste aspecte. Botoșani a rămas tot timpul în inima mea, de când am plecat”, a spus Liviu Ciobotariu.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *