Un bărbat din Botoșani, căutat în toată țara. A plecat de acasă de câteva zile și parcă a intrat în pământ

Un bărbat din județul Botoșani, iar acum este căutat în toată țara. Botoșăneanul a plecat de acasă de câteva zile și parcă a intrat în pământ. Este vorba de Dănuț Baligi din localitatea Mileanca, care a plecat de acasă luni dimineață.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a luat microbuzul pentru a ajunge la Botoșani, cu intenția de a ajunge la abatorul de la Roșiori, însă de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

„In ziua de 22.07.2024, ora 07:30, a parasit in mod voluntar resedinta din satul si comuna Mileanca, de unde s-a deplasat cu un microbuz spre municipiul Botosani, cu intentia de a ajunge la un abator de pe raza comunei Rachiti, insa pana in prezent, nu se cunoaste o locatie exacta a acestuia si nici nu a luat legatura cu vreun membru de familie”, susține Poliția Română.

La momentul plecării era îmbracat cu pantaloni negri cu dungi rosii, sapca crem, purta un rucsac de culoare neagra și prezinta cicatrici la nivelul obrazului drept, pe spate si la gamba dreapta.

Are următoarele semnalmente: înaltime: 180 cm, greutate: 80 kg, corp atletic.

Persoanele care pot oferi informații despre Dănuț Baligi sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să anunțe cel mai apropiat echipaj de poliție.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *