Valeriu Iftime și-a vândut perla de la FC Botoșani: „N-am avut ce să mai fac!

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a confirmat despărțirea de unul dintre cei mai importanți jucători din lotul moldovenilor.

Clauza de reziliere a lui Sebastian Mailat, în valoare de 250.000 de euro, a fost activată de formația Suwon Samsung Bluewings, locul 5 din liga secundă a Coreei de Sud. Valeriu Iftime spune că nu a putut bloca în niciun fel mutarea, având în vedere că a fost vorba de clauza de reziliere.

Valeriu Iftime confirmă plecarea lui Sebastian Mailat de la FC Botoșani

Mailat a plecat. A avut clauză să se transfere de 250.000 de euro. A plătit-o un club din Coreea de Sud. Lui i-ar fi expirat contractul acum, dar l-am rugat anul trecut să mai semneze un an. Era bolnav, i-am zis că aștept să fie sănătos și să semneze pe un an. A semnat-o, dar cu o clauză de reziliere de 250.000 de euro. Cineva i-a achitat-o și a plecat. N-am avut ce să mai fac”, a spus Valeriu Iftime, pentru PRO TV.

În ceea ce privește situația lui Eduard Florescu, un alt jucător important din lotul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime a transmis ferm: „Florescu nu mai pleacă!”.

Sebastian Mailat (26 de ani), fotbalist cu trei titluri de campion în palmares alături de CFR Cluj, juca la FC Botoșani din ianuarie 2022. Extrema a „explodat” în sezonul 2022/2023, când a marcat 17 goluri în 38 de meciuri, însă ulterior a suferit o accidentare gravă la genunchi și a jucat foarte puțin în stagiunea 2023/2024. Mailat a fost folosit de Bogdan Andone în primele două etape din acest sezon de Liga 1, iar fotbalistul născut în Timișoara a marcat în meciul cu Oțelul Galați (2-3), noteaza sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *