FOTO Veste șocantă pentru o femeie din Botoșani, mama a 7 copii după ce a mers la spital pentru o alergie. „Nu mi-am imaginat niciodată ca voi ajunge…”

O femeie din județul Botoșani, mama a șapte copii, a primit o veste șocantă din partea medicilor după ce a mers la spital crezând că are o alergie. Elena Broșteanu, din localitatea Mândrești, a aflat că are leucemie acută.

Soțul i-a murit în urmă cu doi ani, iar singura ei dorință este să meargă acasă pe picioarele ei, să-și vadă copiii și nepoții.

Pentru asta am nevoie de oameni ca voi să mă ajute prin donare de sânge (centrul de transfuzii Botoșani) și trombocite (lângă spitalul Sfântul Spiridon Iași) cu specificația numelui Broșteanu Elena. Încă vreau sa sper și să cred în Dumnezeu și în oamenii cu suflet mare! Cei care vreți să faceți un bine îi puteți contacta pe copiii mei și ei va vor da mai multe detalii în legătură cu situația mea. Nu mi-am imaginat niciodată ca voi ajunge să cer ajutorul oamenilor cu suflet mare”, este mesajul femeii, potrivit Facebook/Daniel Caslariu.

Cei care vor să o ajute îi pot contacta copiii pentru mai multe detalii: (0749) 656 849 Dumitrita și 0753482170 Traian.

Foto: facebook/Daniel Caslariu

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *