Florin Țurcanu nu mai vrea să lucreze cu Verginel Gireadă. Fostul președinte al CJ a renunțat la funcția oferită de primarul din Mihai Eminescu

Florin Țurcanu nu mai să lucreze cu Verginel Gireadă. Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) a renunțat la funcția oferită de primarul din Mihai Eminescu. verginel Gireadă susține că Țurcanu și-a depus deja demisia din funcția de consilier al primarului, după ce anterior intrase în concediu de odihnă și apoi în concediu medical.

Demisia lui Țurcanu a venit după ce a participat activ în campania electorală în care Verginel Gireadă a obținut un nou mandat de primar, de această dată din partea PSD.

Florin Țurcanu și-a înființat o firmă specializată în construcția de rețele de apă, care deja execută niște lucrări pentru Compania Regională de Apă din județul Bacău. Fostul președinte CJ se bazează pe expertiza profesională a fostului inginer șef de la Nova Apaserv SA, Gelu Matei, cu care se află într-o relație de prietenie.

Urmareste-ne pe Google News

 

One thought on “Florin Țurcanu nu mai vrea să lucreze cu Verginel Gireadă. Fostul președinte al CJ a renunțat la funcția oferită de primarul din Mihai Eminescu

  1. banul public atrage ! acolo se jefuiesc bani ! cine stie cat e in pamant bagat! La AVRAMENI sa bagat milioane de euro…. si apa nu este ?? posibil? cu suguranta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *