Reacția lui Bogdan Andone după ce a plecat de la FC Botoșani: ”Un miracol!”

Joi, 25 iulie, Bogdan Andone (49 de ani) și-a reziliat contractul cu FC Botoșani, echipă pe care a preluat-o în decembrie 2023 de pe ultimul loc și pe care a salvat-o de la retrogradare la baraj.

Bogdan Andone a pregătit-o pe FC Botoșani în 22 de partide, perioadă în care a înregistrat opt victorii, cinci rezultate de egalitate și nouă înfrângeri.

Mesajul lui Bogdan Andone după ce s-a despărțit de FC Botoșani: ”Împreună am realizat imposibilul, un miracol, anume rămânerea in Liga 1!”

Locul lui Bogdan Andone la FC Botoșani va fi luat de Liviu Ciobotariu, care a semnat un contract valabil timp de două sezoane, după cum digisport.ro a anunțat în exclusivitate.

Bogdan Andone a transmis un mesaj după ce s-a despărțit de gruparea patronată de Valeriu Iftime, iar antrenorul a ținut să le mulțumească tuturor celor cu care a colaborat în perioada în care a realizat ”miracolul”, și anume salvarea de la retrogradare.

„După discuțiile din ultimele zile cu patronul echipei am decis de comun acord sa întrerupem colaborarea!

Mulțumesc dl Valeriu Iftime, președintelui Adi Ignat, prietenului meu Mihai Roman, tuturor oamenilor care lucrează la club, staff medical, staff auxiliar, magaziner.

Mulțumesc staff-ului tehnic, cu care am colaborat foarte bine!
Mulțumesc suporterilor, oamenilor din toată zona Botoșaniului care au fost alături de echipa si au susținut echipa in momente extrem de grele.

Mulțumesc jucătorilor pentru modul în care s-au antrenat și au jucat in toata perioada in care am lucrat împreună, si pentru credința lor in realizarea obiectivului din sezonul trecut.
Împreună am realizat imposibilul, un miracol, anume rămânerea in Liga 1!

Mult succes FC Botoșani!”, este mesajul lui Bogdan Andone la despărțirea de echipa din Moldova.

Liviu Ciobotariu, noul antrenor al celor de la FC Botoșani

Dacă nu apare ceva cu totul neprevăzut, Ciobotariu va semna actele în aceasta după amiaza si va conduce primul antrenament al echipei diseară pentru a pregăti meciul cu Farul.

Jocul din etapa a 3-a este programat duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, și va putea fi văzut pe Digi Sport 1, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România, noteaza digisport.ro

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *