Senatorul PNL Cristian Achiței: DN 28B Botoșani-Tg. Frumos a fost modernizat

Senatorul PNL Cristian Achiței consideră că modernizarea drumului național DN 28B Botoșani- Târgu Frumos a fost modernizat datorită implicării sale în finanțarea și derularea proiectului.

Într-o postare pe Facebook, botoșăneanul arată că este mândru de finalizarea acestei lucrări, pe care și-a asumat-o de la primul său mandat parlamentar.

„Zeci și zeci de politicieni botoșăneni din toate partidele v-au promis, timp de peste două decenii, reabilitarea drumului care leagă județul de restul țării, Botoșani – Tg. Frumos. Niciunul nu a reușit, dintr-un motiv sau altul, să se țină de cuvânt.
La începerea primului meu mandat de parlamentar, în 2016, m-am angajat în fața botoșănenilor să rezolv odată pentru totdeauna această problemă stringentă a județului nostru. După 8 ani de muncă asiduă și perseverentă sunt mândru să spun că mi-am onorat promisiunea. Drumul Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos este integral modernizat, la dispoziția tuturor botoșănenilor! Ca reprezentant al dv în Parlamentul României, ca inginer de drumuri, ca simplu botoșănean, sunt mândru de această realizare importantă pentru noi toți! Fapte, nu vorbe goale! Angajamente asumate și respectate cu sfințenie, nu uitate de parcă nici nu ar fi fost luate vreodată!”, a scris Achiței pe Facebook.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *