Ministerul Educaţiei oferă câte 2.000 de lei pentru absolvenţi cu media 10 la Evaluarea Naţională şi câte 5.000 de lei pentru absolvenţii cu media 10 la Bacalaureat

Ministerul Educaţiei propune acordarea de stimulente financiare în valoare de 2.000 de lei pentru cei 74 de absolvenţi de clasa a VIII-a care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională din acest an, respectiv de 5.000 de lei pentru cei 80 de absolvenţi de liceu care au obţinut media 10 la Bacalaureat.

Proiectul de Hotărâre de Guvern a fost lansat în consultare publică, potrivit ziaruldeiasi.ro. În proiectul de hotărâre de Guvern publicat în consultare publică de Ministerul Educaţiei se prevede acordarea de stimulente financiare în valoare de 2.000 de lei fiecărui absolvent al clasei a VIII-a care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, sesiunea 2024, şi în valoare de 5.000 de lei fiecărui absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024.

Banii ar urma să fie alocaţi din bugetul Ministerului Educaţiei. Lista beneficiarilor stimulentelor financiare şi modalitatea de acordare a acestora vor fi aprobate prin ordin al ministrului Educaţiei.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *