Liviu Ciobotariu o va prelua pe FC Botoșani. Bogdan Andone a reziliat cu moldovenii

Liviu Ciobotariu îi ia locul lui Bogdan Andone ca antrenor principal la FC Botoșani, după ce tehnicianul care a salvat sezonul trecut echipa de la retrogradare și-a reziliat înțelegerea, scrie digisport.ro.

Dacă nu apare ceva cu totul neprevăzut, Ciobotariu va semna actele în aceasta după amiaza si va conduce primul antrenament al echipei diseară pentru a pregăti meciul cu Farul.

Jocul din etapa a 3-a este programat duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, și va putea fi văzut pe Digi Sport 1, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Liviu Ciobotariu, contract pe două sezoane cu FC Botoșani

La fel ca Bogdan Andone, Liviu Ciobotariu va avea un contract pe două sezoane. ogdan Andone a pregătit-o pe FC Botoșani în 22 de partide, perioadă în care a înregistrat opt victorii, cinci rezultate de egalitate și nouă înfrângeri.

iviu Ciobotariu a mai antrenat echipa lui Valeriu Iftime în perioada noiembrie 2018 – iunie 2019, când a obținut o medie de 1,84 de puncte pe meci în cele 25 de partide. Ciobotariu era liber de contract încă din noiembrie 2023, atunci când a fost demis de la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă la care a fost înlocuit cu Bernd Storck, antrenor care se află și acum pe banca tehnică a covăsnenilor.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *