Liceele din Botoșani unde s-a intrat cu cele mai mari medii de admitere. Vezi situația pe județ!

Colegiul Național ”Mhai Eminescu” din Botoșani, dar și Colegiul Național ”A.T.Laurian” continuă să fie în topul liceelor în ceea ce privește mediile de admitere. La general, mediile din acest an la liceu sunt mult mai mici decât în anii anteriori

La Colegiul Național ”Mihai Eminescu”,  la profilul științe ale naturii, ultima medie a fost 8,45 mai mică decât anul trecut când a fost 9,25, dar și decât în anii anteriori. La profilul matematica – informatică, ultima medie cu care s-a intrat anul acesta a fost  8,02 mai mică decât anul trecut când a fost 8,90. La profilul științe sociale ultima medie cu care s-a intrat a fost de 8.12, față de 8,80 anul trecut, iar la profilul filologie, ultima medie de admitere a fost 8,00.

La  Colegiul Național ”A.T.Laurian”, ultima medie de admitere la profilul mate-info a fost 7,82, filologie-engleză -8,50, științe ale naturii- 8,10 și științe sociale-8,12.

La Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga”, ultima medie de admitere la profilul mate-info a fost de 7,07, profilul științe ale naturiii-7,02, profil științe sociale- 7,30, profil filologie-7,10

La Liceul ”Grigore Antipa” Botoșani, ultima medie de admitere la mate-info -7,17 iar la profilul științele naturii a fost 6,87 . La cele patru licee s-au intrat cu mediile cele mai mari și anul trecut. La celelalte licee din județ, mediile de admitere au fost mai mici. Vezi aici situația pe județ!

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *