Licitație de 12,3 milioane de lei organizată de Primăria Botoșani pentru școlile din municipiu

Primăria Botoșani organizează o licitație de 12,3 milioane de lei pentru școlile din municipiu. Administrația locală a lansat licitația pentru furnizarea de mobilier specific în cadrul proiectului ”Dotarea unităților de învățământ din Municipiul Botoșani cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale”.

Este vorba de un proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Obiectul prezentei achizitii il reprezinta semnarea cate unui Acord-Cadru pentru fiecare lot, cu o durata de valabilitate de 24 de luni, care sa stabileasca termenii, conditiile precum si cadrul legal, financiar, tehnic si administrativ pentru atribuirea contractelor subsecvente, in vederea furnizarii produselor descrise prin caietele de sarcini. Durata contractelor subsecvente incheiate in perioada de valabilitate a acordului cadru poate depasi durata acordului cadru.

„UAT Municipiul Botoșani a semnat cu Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii denumita (UEFISCDI), in numele si pentru Ministerul Educatiei, in calitate de agentie de implementare a proiectelor privind investitiile incredintate in baza Acordului de implementare pentru apelul Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe contractul de finantare nr. 192DOT/26.07.2023 având ca obiect acordarea finanțării nerambursabile pentru implementarea proiectului ”Dotarea unitatilor de invatamant din Municipiul Botosani cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale”, prin PNRR Pilonul VI. Politici pentru noua generație Componenta C15: Educație. Furnizarea de echipamente digitale constituie o prerechizită necesară implementării în bune condiții a indicatorilor, I9, I11, I13 din cadrul proiectului, din prisma obligativității asigurării cadrului necesar pentru derularea acesteia”, susțin reprezentanții Primăriei.

Valoarea totala estimata:12.349.677 lei.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *