Valeriu Iftime anunță restructurarea unei alte unități, după Nova Apaserv: Este, și ea, de mult timp pe lista mea

Valeriu Iftime, noul președinte ales al Consiliului Județean Botoșani, vrea să facă o schimbare și la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. După societatea Nova Apaserv, Iftime anunță că va fi o restructurare și a Spitalului Județean.

”Am spus că voi aduce o schimbare și n-am să dezamăgesc. Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare în județ este prioritatea numărul 1! Este inadmisibil ca botoșănenii să primească apa cu porția, să sesizeze neîncetat această problemă și nimeni să nu ia măsuri. Restructurarea Spitalului Mavromati este, și ea, de mult timp pe lista mea în ceea ce privește intervențiile de urgență pentru județ. Pentru că nu este suficient să dotăm spitalele cu echipamente moderne, dacă nu avem personal medical dedicat, competent, care pune sănătatea pacienților mai presus de orice interese personale. Din octombrie, aceste două probleme majore vor fi în sfârșit abordate și vom începe să propunem soluții”, a declarat Valeriu Iftime.

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “Valeriu Iftime anunță restructurarea unei alte unități, după Nova Apaserv: Este, și ea, de mult timp pe lista mea

  1. Bravoooo! Să vă ajute bunul d-zeu să schimbați ,mafia, excrocii,conrupții din spitale și poliție, în jud BT.sunt multe de fc și toate importante dar poliția,și spitalele sunt nr 1.Sperm la mai bine.Azi mulți dintre noi își plîng morții ,și vinovați stau pe plaje exotice…Printre acești oameni mă nr și eu.Mia ucis spitalul Mavromatii copilul de viu,din culpă medicală.Doamne ajută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *