Marius Șumudică: „Domnul Iftime nu trebuie să uite. Cinci antrenori dacă se duceau la Botoșani nu o salvau!

Marius Șumudică (53 de ani) a anunțat că Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la Botoșani, este pe cale să rezilieze contractul antrenorului Bogdan Andone.

Situația la FC Botoșani, ultima clasată în Superligă, e extrem de complicată. Cu două înfrângeri în două etape, echipa ar putea schimba în scurt timp antrenorul. Valeriu Iftime vrea să renunțe la Bogdan Andone.

Marius Șumudică: „Domnul Iftime nu trebuie să uite”

„Eu știu sigur că sunt discuții foarte aprinse. Domnul Iftime vrea să îi rezilieze contractul lui Bogdan. Un lucru, dând la o parte greșeala făcută, acele gesturi, dar domnul Iftime nu trebuie să uite. Cinci antrenori dacă se duceau la Botoșani nu o salvau! Era într-un ocean în care îl mâncau rechinii. Nu salva nimeni Botoșaniul dacă nu se ducea el.

Rămânerea echipei în prima ligă l-a ajutat pe domnul Iftime să ajungă președintele Consiliului Județean Botoșani. Singura echipă care caută antrenor în acest moment este FC Botoșani”, a declarat Marius Șumudică la Fanatik.

Liviu Ciobotariu este principalul favorit să preia FC Botoșani. Ciobotariu i-a pregătit și în trecut, între noiembrie 2018 și iunie 2019.

Și Adrian Mutu ar putea fi o soluție. „Briliantul” a dezvăluit că poartă discuții cu o formație din Superligă.

Am oferte și din România, dar și din afară. Din campionatul nostru. Știu că pare ciudat, abia a început campionatul, dar se gândește la mine. Nu îmi place să vorbesc. Știți cum e la noi. Nu o să spun! Antrenorul e acolo. Sunt discuții. Dacă aș spune da, mâine aș fi acolo!– Adrian Mutu.

Valeriu Iftime despre Bogdan Andone

La o zi după criza de nervi a lui Bogdan Andone, Valeriu Iftime a dat de înțeles că tehnicianul are zilele numărate.

Bogdan s-a enervat și ne-am făcut de râs. Îmi pare rău că suntem provinciali și pierdem puncte. Cred că am fost mai buni și puteam câștiga. Eram pe cai mari. Nu am avut timp încă să vorbesc cu Bogdan.

Nu credeam în viața mea că se poate întâmpla așa ceva. Atitudinea lui, nervii și toate comentariile. Am o măsură, însă până la o limită. Nu poți face așa ceva! Nu pot să înțeleg cum s-a putut enerva într-un asemenea hal. Poate a fost din cauza căldurii.

Nu vreau să mai trăiesc ce am trăit anul trecut. Îmi era jenă și mie, jur! A fost o cădere totală, aveam 2-1 și eram mai buni, apoi am căzut. Nu vreau să repetăm greșelile din sezonul precedent”, a declarat Valeriu Iftime pe 16 iulie, imediat după incident, potrivit gsp.ro

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *