O instituție publică din Botoșani angajează. Două posturi a scos la concurs

Direcția Servicii Publice – Botoșani a scos la concurs două posturi spre a fi ocupate. Astfel, instituția organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de tehnician veterinar în cadrul Compartimentului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani de la Serviciul Intervenții Edilitare

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale de execuție sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul veterinar sau certificat de absolvire cursuri cu profil veterinar, Certificat/document privind cunoștințe de operare PC, permis de conducere categoria B,  fără vechime, recomandare de ultima instituție de învățământ absolvită (în cazul absolvenţilor).

Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere este 6 august, proba scrisă are loc pe 13 august iar interviul pe 19 august.

De asemenea, instituția a mai scos la concurs un post de medic veterinar la Compartimentul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani de la Serviciul Intervenții Edilitare.

Se cer: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină veterinară,  Certificat/document privind cunoștințe de operare PC, permis de conducere categoria B,  fără vechime, recomandare de ultima instituție universitară de învățământ absolvită (în cazul absolvenţilor).

Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere este 6 august, proba scrisă are loc pe 13 august iar interviul pe 19 august.  Posturile au mai fost scoase la concurs, însă nu s-a reușit ocuparea acestora.

 Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *