O femeie din Botoșani oferă cazare gratuită familiilor nevoiașe, cu copii, care vor să petreacă un weekend la Marea Nordului

O femeie din Botoșani oferă cazare gratuită familiilor nevoiașe, cu copii, care vor să petreacă un weekend la Marea Nordului. Ramona Gavril vrea, astfel, să-i ajute pe cei care nu își permit o vacanță la mare.

„Bucură-te de un weekend prelungit şi savurează aerul curat și liniștea, departe de agitația cotidiană! Cazarea este gratuită! Pentru persoanele care au copii și nu au văzut marea și își doresc să petreacă câteva zile la Marea Nordului pun la dispoziție 7 dormitoare și 2 băi Pentru a aduce un strop de bucurie celor care nu își permit o vacanță! Pentru mai multe detalii vă astept în privat! Menționez că accept familii cu bun simt!”, spune botoșăneanca.

Așa numita Marea Nordului este generoasă, iar nisipul merge pe o distanță destul de mare sub apă, astfel că este un loc preferat de familiile cu copii. Nu există însă amenajări turistice în zonă, în afara unei terase, pentru că este o arie protejată.

Lacul are o su­prafaţă de 2.950 de hectare şi a fost de­clarat rezervaţie naturală în anul 2004, o porţiune fiind delimitată în 2007 ca arie de protecţie specială avifaunistică. În zonă sunt și câteva situri istorice care pot fi vizitate: Biserica Cuvioasa Pa­rascheva din Ştefăneşti, construită în anul 1640, Muzeul Ştefan Luchian, situl arheologic „Gura Hârtopului“ de la Ripiceni.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *