O primărie din Botoşani îşi cumpără o maşină de pompieri de mică capacitate. Costă 356.000 lei

O primărie din judeţul Botoşani îşi cumpără o maşină de pompieri de mică capacitate, care costă 356.000 lei. Este vorba de Primăria Rădăuţi Prut, care a încheiat deja un contract pentru furnizarea autospecialei de stins incendii.

„Contractul vizează dotarea compartimentului pentru situații de urgență cu o autospecială de stins incendii de mică capacitate cu ajutorul căreia se poate interveni în situații de urgență. Autospeciala este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul rural sau urban, cu străzi înguste, ce nu permit accesul autovehiculelor cu dimensiuni de gabarite mari, punându-se accentul pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere, pentru lichidarea incendiilor de mici dimensiuni sau împiedicarea extinderii acestora până la sosirea autospecialelor de mare capacitate„, susţin reprezentanţii Primăriei Rădăuţi Prut.

Autospeciala poate lucra independent (folosind apa din rezervorul propriu sau din alte surse) sau în cooperare cu alte autospeciale similare.

Furnizorul autospecialei este firma Deltamed SRL cu sediul în localitatea Gilău- judeţul Cluj.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *