Valeriu Iftime: Lipsa apei în toiul verii este extrem de greu de suportat, o adevărată criză pentru județ. Nu sunt deloc indiferent față de aceasta

Valeriu Iftime a declarat că în topul priorităților sale, la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Botoșani, va fi redresarea situației de la Nova Apaserv și rezolvarea crizei apei potabile în județ.

Acesta susține că are soluții, iar începând cu finalul lunii octombrie, odată cu preluarea mandatului, va începe să trateze problema care afectează de atâta vreme confortul botoșănenilor.

”Citesc toate sesizările din partea dumneavoastră legate de lipsa apei din casele și gospodăriile voastre și vreau să vă comunic și pe această cale că, din păcate, nu pot face nimic pentru a rezolva această problemă. Cel puțin momentan, soluțiile mele sunt doar pe hârtie, și asta pentru că încă nu am nicio putere pentru a interveni.  Începând cu finalul lunii octombrie, odată cu preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean, pot începe să tratez așa cum se cuvine problema care afectează de atâta vreme confortul botoșănenilor.  Lipsa apei în toiul verii este extrem de greu de suportat, o adevărată criză pentru județ, și vreau să înțelegeți că nu sunt deloc indiferent față de aceasta. Nu îmi este deloc ușor să amân această situație, cu atât mai mult cu cât nu este săptămână în care să nu discut soluții cu echipa legate de eșecul companiei de apă, despre care am vorbit deseori și în campanie, a precizat Valeriu Iftime.

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “Valeriu Iftime: Lipsa apei în toiul verii este extrem de greu de suportat, o adevărată criză pentru județ. Nu sunt deloc indiferent față de aceasta

  1. In ziarul Adevarul din 23 04 2019 scrie ca UE ne a trimis 300 mil euro etapizat pt canalizare .S a pus atunci canalizare la niste persoane importante la poarta dar restul stam fara canalizare in marginea orasului in mileniu trei cu wc ul dupa casa . Nu poate nimeni sa verifice ce s a facut cu banii de la UE daca nu ne a pus canalizare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *