Trist! A murit o cunoscută asistentă medicală din Botoșani. „A fost o femeie tare sufletistă”

Sănătatea botoșăneană este din nou în doliu după ce o cunoscută asistentă medicală a murit în urma unei boli crunte. Cristina Siminiceanu, de 54 de ani, s-a stins din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat mai multă vreme. Familia se pregătește acum să o înmormânteze cum se cuvinte. Despre Cristina, cei care au cunoscut-o spun că era o persoană foarte săritoare și empatică.

„Vorbea frumos cu toată lumea, era foarte respectuoasă, dar își făcea și treaba profesionist. A fost o femeie tare sufletistă”, a spus o colegă a acesteia.

Moartea sa vine la câteva zile după ce un alt asistent medical, pensionar, din Dorohoi, a trecut la cele veșnice. Este vorba despre Eugen Petrescu, în vârstă de 76 de ani, care a fost asistent medical la Spitalul Municipal Dorohoi.

Acesta va fi condus pe ultimul drum miercuri, 26 iulie, slujba urmând să aibă loc la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din Dorohoi.

„A fost un om sufletist, familist, dedicat pentru meseria care a avut-o de zeci de ani, vorbea cu toată lumea, vorbăreț și comunicativ cu oamenii din jur. Juca table cu prietenii în parc și era un om foarte optimist, aveai ce învăța de la el”, spun cei care l-au cunoscut.

Urmareste-ne pe Google News

Noi detalii despre starea de sănătate a femeii rănită în accidentul de pe Calea Națională. Ce spun medicii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *