Cinste lui! Un tânăr din Botoșani a fost admis primul la Facultatea de Științe Economice de la Academia Forțelor Terestre din Sibiu

Un tânăr din județul Botoșani a fost admis primul la specializarea Finanțe-contabilitate din cadrul Facultății de Științe economice și Administrative de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, cu media 9,07.  Alexandru-Gabriel Crețu, din Darabani,  a fost absolvent al Colegiului Militar din Câmpulung Moldovenesc.

Pasionat de cifre, Alexandru a obținut rezultate frumoase, atât pe parcursul anilor de liceu, cât și la examenul de bacalaureat și la testul de verificare a cunoștințelor, iar acum îți vede visul împlinit.

„După patru ani de liceu militar am ales să urmez cursurile Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” la specializarea Finanțe – contabilitate. Este o alegere care îmi permite să aduc o contribuție importantă și să mă dezvolt într-un mediu care valorează responsabilitatea și precizia. Această decizie m-a motivat foarte mult să învăț și astfel mi-am obținut locul mult dorit”, a precizat Alexandru.

Urmăreşte-ne pe Google News!

FOTO Tânărul din Botoșani, absolvent de Medicină, care ar reforma sistemul medical din România. „Un medic bun trebuie să fie un exemplu de empatie și dăruire”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *