Andrei Patache și-a certat jucătorii, după Poli Iași – FC Botoșani: ”I-am respectat prea mult”

FC Botoșani a pierdut, în deplasare, scor 0-1, în fața celor de la Poli Iași, în etapa a 2-a a SuperLigii.

La această partidă, oaspeții nu l-au putut avea pe bancă pe antrenorul Bogdan Andone (49 de ani), care a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF (Federația Română de Fotbal) pentru criza de nervi avută în meciul celor de la Botoșani cu Oțelul Galați (pierdut de moldoveni cu 2-3).

Astfel, în locul lui Bogdan Andone, la flash-interviul după derby-ul din Copou s-a prezentat Andrei Patache (36 de ani), antrenorul secund al lui FC Botoșani.

Andrei Patache: ”Meritam un egal. I-am respectat prea mult”

La scurt timp după încheierea partidei din Copou, Andrei Patache a susținut că FC Botoșani merita un punct din duelul cu Poli Iași, mai ales după jocul pe care elevii lui Bogdan Andone l-au practicat în repriza a doua.

”După aspectul jocului, cred că meritam un egal. Și cu Oțelul Galați acasă la fel. Din păcate, nu am luat niciun punct. Avem un campionat în față și de la următorul meci trebuie să scoatem punct sau puncte.

Cred că i-am respectat prea mult (n.r. pe cei de la Poli Iași), mai ales în prima repriză. În repriza a doua am mai încercat să jucăm. Pe o greșeală de-a noastră, ne-au taxat. Tot timpul au fost meciuri încinse între cele două echipe. Așa e la fotbal”, a spus Patache, la flash-interviu.

De asemenea, antrenorul secund al celor de la FC Botoșani a susținut că la echipă ar mai trebui să sosească doi sau trei jucători care să ridice nivelul echipei.

”Trebuie să mai vină doi-trei jucători, dar conducerea și Bogdan Andone stabilesc acest lucru”, a conchis Patache, potrivit Digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *