Cifră de afaceri record pentru cea mai mare firmă de construcţii din Botoşani. Profitul a fost pe măsură

santier, constructie bloc, stiri, botosani, muncitori constructiiSocietatea comercială Cornell’s Floor SRL, patronată de omul de afaceri Marcel Bârsan, a avut anul trecut, o cifră de afaceri record. Firma de construcţii a înregistrat venituri de 468.401.759 lei, fiind firma din Botoşani cu cea mai mare cifră de afaceri.

Practic, Cornell’s Floor SRL şi-a dublat veniturile faţă de anul 2022, atunci cât a avut o cifră de afaceri de 230 de milioane de lei.

Profitul la o astfel de cifră este pe măsură. Astfel, firma lui Marcel Bârsan a obţinut un profit net de 14.689.802 lei, cu patru milioane de lei mai mare faţă de 2022.

Anul trecut, Cornell’s Floor SRL a lucrat cu un număr mediu de 299 salariaţi.

Urmareste-ne pe Google News

Citeşte şi: Electro Alfa Internaţional SRL, societatea din Botoşani şi-a crescut cifra de afaceri cu 60%, în 2023
Câţi bani au câştigat în 2023 cele mai importante două dintre firmele noului preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Valeriu Iftime

2 thoughts on “Cifră de afaceri record pentru cea mai mare firmă de construcţii din Botoşani. Profitul a fost pe măsură

  1. Acesta firma a plecat cu Verginel de la PNL și a ajuns acum la PSD.Fiscul și cei de la ANF au mai făcut acolo o verificare de acum 12 ani???

  2. DACA PARANDARATUL E CORECT SI FIRMA MERGE BINE!
    bisnitarul de oameni ce joaca fotbal sa bagat in politica doar sa nu mai dea parandaratul ….sa castige contracte mari cu statul..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *