Scandal la finalul meciului Iași- Botoșani: „Aceleași metehne!”

Eduard Pap, portarul revenit în această vară la Botoșani, a comentat în termeni duri meciul cu Poli Iași, scor 0-1, din Copou. Pap e nemulțumit de prestația echipei, de lotul de la Botoșani, și i-a atacat pe cei de la Poli Iași, pentru că au tras de timp pe final de meci, iscând un conflict general pe margine.

Eduard Pap, fără milă după Poli Iași – FC Botoșani

„Acum 4 zile am jucat la 45 de grade, acum am jucat din nou la 7 seara. Nu e ușor, suntem cam aceiași jucători. Din păcate, nici n-am contat în seara asta. Trebuie să ne trezim, urmează alte meciuri grele. E orgoliu, aruncau mingea în teren, tipic Poli Iași. Sunt aceleași metehne la Iași, de când joc împotriva lor, de 7 ani.

E greu fără antrenor pe bancă (n.r. – Bogdan Andone fiind suspendat), sunt decizii de moment pe care trebuie să le ia. Nu avem scuze, trebuie să ne trezim, sper să mai vină jucători, avem nevoie, suntem un lot subțire.

Nu știu dacă mai poți spune că ești favorit în vreun meci, ați văzut cum au jucat Slobozia și Buzău în prima etapă. Începutul este foarte dificil, sper să nu se repete greșelile de anul trecut de aici. Sper să strângem rândurile”, a declarat Eduard Pap, la „Digi Sport Special”, potrivit gsp.ro

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Scandal la finalul meciului Iași- Botoșani: „Aceleași metehne!”

  1. DEZAMĂGIRE 100% !
    Speram să vad un meci fain de tot, exact ca finala Anglia – Spania. Din păcate fotbalul botoșănean e pe ducă, deja plictisește, jucătorii nu mai au chef,bla-bla-bla.
    După ce toată vara am văzut meciuri de top la Campionatul European,parcă nu prea mai am chef să văd meciuri slabe!!!
    No, după cum joacă pe terenul de fotbal, FC Botosani deja se pregătește intens pt divizia B, asta e !
    Asta nu e fotbal( la Botosani sau Iași), e o glumă sinistră, glumă care ne costă pe noi( contribuabilii) o grămată de bani iar ca rezultate…nic sau 0(zero)! Trist.
    Băieți, ne vedem in divizia B pt următoarele sezoane.
    Vorba unui suporter botoșănean in varsta de 69 ani: ” …decât in divizia A codaș, mai bine in B fruntaș” 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *