O instituție publică din Botoșani angajează. Două posturi a scos la concurs

Club Sportiv Botoșani a scos la concurs două posturi spre a fi ocupate. Astfel, instituția organizează concurs pentru ocuparea unei funcții contractual temporar vacante de instructor sportiv – Secția Haltere la Compartimentul Sport.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt: studii medii; diplomă de instructor sportiv sau carnet de antrenor/certificat de clasificare profesională disciplina haltere eliberat de Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor; cunoștințe de operare pe calculator: Microsoft Office (Word); disponibilitate pentru lucrul în program prelungit, delegări în țară sau străinătate, program de lucru sâmbăta, duminica și sărbători legale.  Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs este 26 iulie. Pe 5 august este programată proba scrisă iar pe 7 august interviul.

Clubul Sportiv Botoșani mai angajează și  antrenor – Secția Badminton. Condiţiile specifice: studii: medii; carnet de antrenor sau certificat de clasificare profesională disciplina badminton, eliberat de Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor; vechime în domeniul studiilor: minimum un an (voluntariatul se consideră vechime în profesie); cunoștințe de operare pe calculator: Microsoft Office (Word); disponibilitate pentru lucrul în program prelungit, delegări în țară sau străinătate, program de lucru sâmbăta, duminica și sărbători legale. Dosarele de concurs se depun până pe 2 august, proba scrisă are loc pe 12 august, iar interviul este programat pe 14 august.

Urmareste-ne pe Google News

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *