Un adolescent din Botoșani are nevoie de ajutor. „A încercat prin munca lui să strângă bani pentru cele necesare și pentru spital”

Un adolescent din Botoșani are nevoie de ajutor după ce a făcut tot posibilul să se descurce singur, fără sprijinul nimănui. Tânăr a mers la un spital din București pentru a se opera de ruptură de menisc și ruptură de ligament la genunchiul stâng. Imediat dupa ce va fi operat va trebui sa poarte o orteză specială, care va costa 500 lei, anunță reprezentanții Parohiei Pacea, care au lansat un apel prin care să îl ajute pe tânărul botoșănean.

„Mai are nevoie inca de 800 lei: 180 lei autocarul dus intors BT- Bucuresti+ 240 lei autocarul dus intors BT-B ptr insotitor ( mama lui)+60 lei taxiul dus -intors pana la spital+ 320 lei spitalizare insotitor ( 40 lei/zi×8 zile de spitalizare). In total are nevoie de 1.300 LEI + bani ptr tratament+ bani ptr mancare insotitor in cele 8 zile de spitalizare si pentru alte cheltuieli ce vor mai aparea. Cei care doriti sa-l sprijiniti financiar in aceasta perioada dificila, puteti sa-l contactati la telefon 0744169460”, anunță sursa citată.

Reprezentanții parohiei spun că este un adolescent harnic, „care a incercat prin munca lui sa stranga bani pentru cele necesare si pentru spital, dar ii este greu, momentan, pentru ca din cauza problemelor de sanatate nu poate sa mai faca efort fizic ca inainte”.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *