Anunțul făcut de Politehnica Iași înainte de meciul cu FC Botoșani. „Vă cerem scuze pentru această situație”

Politehnica Iași a anunțat că două sectoare ale stadionului din Copou vor fi închise la meciul de vineri cu FC Botoșani.

Potrivit reprezentanților clubului, din cauza unor infiltrații apărute în structura de beton, care afectează vestiarele recent renovate destinate juniorilor Politehnicii de sub Tribuna A, partea dinspre tabelă, echipele Servicii Publice și Citadin din subordinea primăriei municipiului Iași au intervenit de urgență.

Au fost scoase scaunele de la Sectoarele A4 și 0B, a fost curățat betonul și identificate fisurile. Va fi refăcută hidroizolația pe toată suprafața afectată și se vor remonta scaunele, lucrări ce nu pot fi încheiate până vineri la ora meciului din etapa a II-a a Superligii cu FC Botoșani.

„Din acest motiv, toți suporterii care au abonamente și bilete în sectoarele respective vor avea acces tot la Tribuna A, în Sectorul A10, cu intrare pe Poarta 3. Vă cerem scuze pentru această situație și vă mulțumim pentru înțelegere!”, susțin reprezentanții clubului ieșean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *