Tânăr dintr-o comună din Botoșani, prins pe un moped beat criță și fără permis

Un tânăr dintr-o comună din Botoșani a fost prins pe un moped beat criță și fără permis. La data de 17 iulie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe raza comunei Concești, județul Botoșani, un moped, condus de un tânăr, de 22 de ani, din aceeași comună.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că botoșăneanul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar mopedul condus de acesta este neînmatriculat.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *