O instituție publică din Botoșani angajează: Patru posturi a scos la concurs

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani a scos la concurs nu mai puțin de patru posturi spre a fi ocupate,

Este vorba de un post de consultant artistic, debutant, studii superioare, normă întreagă, perioadă nedeterminată, la Compartiment Muzică. Condiții specifice: studii superioare de specialitate în domeniul muzică, absolvite cu diplomă de licență;  vechime în specialitatea studiilor absolvite nu este cazul. Dosarele pentru înscriere în vederea participării la concurs vor putea fi depuse la secretariatul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani din municipiul Botoșani până pe 1 august, proba scrisă este programată pe 23 septembrie, iar interviul în data de 26 septembrie.

Instituția mai angajează consultant artistic, debutant, studii superioare, la Compartiment Arte vizuale. Condiții specifice: studii superioare de specialitate în domeniul arte plastice, absolvite cu diplomă de licență; vechime în specialitatea studiilor absolvite – nu este cazul. Dosarele pentru înscriere în vederea participării la concurs vor putea fi depuse la secretariatul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani din municipiul Botoșani până pe 1 august, proba scrisă este programată pe 11 septembrie, iar interviul în data de 16 septembrie.

De asemenea, a mai fost scos la concurs un post de consultant artistic, debutant, studii superioare, normă întreagă, perioadă nedeterminată, la Compartiment Tradiții culturale și educație permanentă. Condiții specifice:  studii superioare de specialitate în domeniul studii culturale sau teatru și artele spectacolului, absolvite cu diplomă de licență; vechime în specialitatea studiilor absolvite – nu este cazul. Dosarele pentru înscriere în vederea participării la concurs vor putea fi depuse la secretariatul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani din municipiul Botoșani până pe 1 august, proba scrisă este programată pe 12 septembrie, iar interviul în data de 17 septembrie.

Al patrulea post scos la concurs este de referent, grad profesional I, studii superioare, perioadă determinată, la Compartiment Literatură și teatru popular. Condiții specifice: studii superioare de specialitate în domeniul filologie, absolvite cu diplomă de licență;  minimum 3 ani și 6 luni vechime în specialitatea studiilor absolvite.  Dosarele pentru înscriere în vederea participării la concurs vor putea fi depuse la secretariatul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani din municipiul Botoșani, până pe 25 iulie.  Proba scrisă se desfăşoară în data de 24 septembrie, iar interviul pe 27 septembrie.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *