Sancțiuni dure pentru antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, după eliminarea din prima etapă

foto: digisport.ro

Antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, va lipsi de pe banca echipei sale nu mai puțin de patru etape. Comisia de disciplină a Federației Române de Fotbal i-a alpicat a primit o suspendare de patru etape și o amendă de 6.000 de lei.

”Eliminare Bogdan Andone (FC Botoșani) – În temeiul art. 67 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 2.900 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei”, a anunțat LPF într-un comunicat oficial.

Astfel, Bogdan Andone nu va putea sta pe bancă la meciurile lui FC Botoșani cu Poli Iași (deplasare, etapa 2), Farul Constanța (teren propriu, etapa 3), FCSB (teren propriu, etapa 4) și Hermannstadt (deplasare, etapa 5).

Ce a făcut Andone

În minutul 84 al partidei, nemulțumit de o decizie luată de ”central”, Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la Botoșani, a avut o criză de nervi la adresa arbitrului Cristian Moldoveanu, căruia i-a adresat și injurii, și a fost eliminat.

La două zile distanță de la acest incident, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat pedeapsa pe care va trebui să o ispășească tehnicianul celor de la FC Botoșani, care a continuat să comenteze la adresa arbitrajului și la flash-interviul susținut după partidă.

Bogdan Andone, suspendat patru etape și amendat cu 6.000 de lei
Reprezentanții Comisiei de Disciplină au precizat că Bogdan Andone, în urma comportamentul său de pe teren și a comentariilor spuse la flash-interviul susținut după meci, a încălcat două articole din regulament și va trebui să ispășească pedeapsa de la abaterea cea mai gravă.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *