Un medic din Botoșani care profesează în Germania vrea să își deschidă o clinică în municipiu

Un medic din Botoșani care profesează în Germania vrea să își deschidă o clinică în municipiu. Este vorba de medicul chirurg George Cîmpanu, care profesează la un spital de lângă Dortmund. Plecat de 14 ani din țară, medicul își construiește clinica medicală pentru a se întoarce în țară, unde să lucreze alături de alți colegi care actualmente lucrează în Germania, dar și alături de medici din Botoșani și din regiune.

Clinica ar urma să fie construită în imediata vecinătate a Hotelului Premier, cu acces dinspre strada Sucevei, acolo unde medicul deține un teren de aproape 500 de metri pătrați, la care se adaugă și un teren de 500 de metri pătrați concesionat.

Noul imobil ar urma să aibă parter și etaj, cu o suprafaţa construită de circa 234,09 mp și suprafaţă construită desfăşurată de circa 434,72 mp. El va dispune de o parcare cu nou locuri și spații verzi

Documentația pentru construirea noii clinici medicale a fost depusă deja la Primăria Botoșani, fiind în faza de obținere a avizelor și autorizațiilor.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *