FOTO Juratul de la iUmor, botoșăneanul Cătălin Bordea, are o nouă iubită. Cine este tânăra care l-a sărutat pasional în plină stradă

Cătălin Bordea are o nouă iubită. În urmă cu aproape un an, comediantul a divorțat de soția lui, Livia, după ce a aflat că partenera lui avea o relație extraconjugală cu Spike. În tot acest timp, a suferit foarte mult, a recunoscut că trece printr-un proces greu de vindecare, însă lucrurile par să meargă într-o direcție bună.

După despărțirea dureroasă de Livia, comediantul a mai umblat cu diverse domnișoare, Olga Barcari este doar un exemplu, însă lucrurile nu s-au concretizat și fiecare și-a văzut de drumul lui.

Acum, soarele pare să fi răsărit din nou pe strada lui Bordea, care se bucură de o frumoasă poveste de dragoste, pe care nu vrea deloc să o țină ascunsă. Dovadă sunt imaginile surprinse de Cancan.ro, în care comediantul și partenera lui se sărută pasional în plină stradă.

Tânăra s-a întors din Dubai, iar Bordea a așteptat-o, ca un gentleman, la aeroport și a dus-o acasă. Comedinatul i-a dat jos trolerul din portbagaj, apoi și-au spus cuvinte dulci, iar din priviri s-au sorbit. Imediat s-au îmbrățișat și s-au sărutat.

Potrivit sursei menționate mai sus, numele șatenei este Elena Ardeleanu și tocmai se întorsese de la Dubai, acolo de unde revenise și Cătălin Bordea, doar că puține zile mai devreme. Este foarte posibil ca cei doi să se fi întâlnit acolo.

Cătălin Bordea a trecut peste divorț

Juratul de la iUmor a declarat că se află încă în proces de vindecare, dar este optimist că va reuși să treacă peste acest hop din viața lui. În prezent, are o „viață fantastică”, cu spectacole sold-out și proiecte mari pentru viitorul apropiat.

Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest, am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb. Dacă înțelegi ca nu se moare din divorț, dobândești o nouă viață fantastică. Mi-am ocupat tot timpul. Foarte multă treabă. Și stai să vezi ce va urma din toamnă! Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că mă concentrez spre altceva”, a declarat Bordea, potrivit RomaniaTV

 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *