Alertă alimentară! Un produs vândut în Carrefour și Kaufland este contaminat cu Salmonella

Kaufland, Mega Image și Carrefour retrag de pe rafturi un anumit tip de pastă tahini. Produsele ar putea fi contaminate cu Salmonella, iar clienții din București și din restul țării sunt rugați să le returneze.

Clienții din toată țara sunt rugați să returneze pasta Tahini Al’Fez produsă de AB World Foods UK, care a fost retrasă de la raft de către Kaufland, Mega Image și Carrefour. Magazinele au anunțat că produsele ar putea fi contaminate cu Salmonella.

Pentru siguranța consumatorului, producătorul AB World Foods LTD UK și importatorul Parmafood Group Distribution SRL au reacționat prompt și au retras produsele vizate de la vânzare, deoarece există suspiciuni de prezență a bacteriei Salmonella.

AB World Foods LTD UK și Parmafood Group Distribution SRL își cer scuze pentru inconveniente și solicită clienților care au achiziționat produsele afectate să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat, conform reprezentanților Kaufland, potrivit capital.ro. Mega Image a retras toate produsele pasta Tahini Al’Fez din toate magazinele și solicită clienților să nu consume produsele cu termenele de valabilitate menționate (toate loturile), recomandându-le să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare.

Mega Image nu a specificat magazinele în care produsul a fost comercializat, ci a decis să retragă toate stocurile din toate magazinele. Reprezentanții Mega Image informează că, pentru returnarea produselor, este necesară prezentarea bonului fiscal până la data de 29 iulie. În lipsa bonului fiscal, clienții nu vor primi banii înapoi.

Produse din loturile suspecte au ajuns și la Carrefour. Reprezentanții Carrefour au sfătuit clienții să nu consume în niciun caz produsele Pasta Tahini Al’Fez de 160g. Salmonella este o bacterie care provoacă infecții intestinale și sistemice la oameni și animale. Este una dintre cele mai comune cauze de intoxicații alimentare la nivel mondial. Infecția se răspândește de obicei prin consumul de alimente sau apă contaminate.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *