Bogdan Andone s-a dezlănțuit după Botoșani – Oțelul: ”Suntem proștii campionatului?! Vreau și eu să primesc un răspuns”

FC Botoșani a pierdut cu 2-3 acasă împotriva Oțelului Galați. După ce au avut 2-1 pe tabela de marcaj, botoșănenii au pierdut controlul partidei, iar formația dirijată de Oțelul Galați a întors soarta meciului și a obținut, într-un final, toate cele trei puncte.

Bogdan Andone s-a dezlănțuit după Botoșani – Oțelul: ”Suntem proștii campionatului?! Vreau și eu să primesc un răspuns”

După meci, Bogdan Andone a răbufnit la adresa arbitrajului și s-a dezlănțuit la adresa programului de care are parte FC Botoșani în acest debut de sezon.

”Din punctul meu de vedere, total eronată această delegare. Această brigadă a fost total depășită de miza jocului, încălecată practic de banca adversarilor. Trebuia adus un arbitru cu personalitate și experiență. 

Vreau să atrag atenția asupra programărilor. E luni seară și noi vom juca peste patru zile la Iași. S-a jucat la 38 de grade. Căldură infernală. Suntem singurii care au fost programați la patru zile. Vreau să primesc un răspuns. 

De ce noi, de ce FC Botoșani? De ce cei care au jucat sâmbătă au două zile în plus pe această caniculă? Nu cred că ne vom reface. Noi, practic, am început acest campionat cu o etapă intermediară. Jucăm la trei zile. Vreau și eu să primesc un răspuns. 

Suntem proștii campionatului? Noi nu avem aeroport la Botoșani și facem câte 10-15 ore pe drum și jucăm la trei-patru zile… Înseamnă că investițiile lui Iftime nu merită. Atât am avut de zis”, a spus Bogdan Andone.

FC Botoșani – Oțelul Galați 2-3

Pop a deschis scorul în minutul șase, ca Friday să restabilească egalitatea în minutul 33. În actul secund, Mailat a dus gazdele în avantaj, în minutul 56, dar Zivulic a întors soarta partidei în două minute, în 65′ și 67′, potrivit sport.ro

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *