Cei doi fraţi din Botoşani care au ucis în bătaie un om au fost arestaţi. Află cine sunt ei!

Cei doi fraţi din judeţul Botoşani care au ucis în bătaie un om au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Cei doi se numesc Vasile Sorin Boboc şi Ionuţ Daniel Boboc şi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Aceştia au 31 şi, respectiv, 34 de ani şi sunt din localitatea Rădăuţi Prut.

Cei doi l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe un bărbat de 53 de ani, după ce acesta ar fi avut, pe terasa unui bar, un conflict cu tatăl lor. Gestul lor a fost unul de răzbunare. Citește aici detalii despre crimă!

Urmareste-ne pe Google News

Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 407/146/P/2024. În baza art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, art. 224 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Boboc Vasile-Sorin, Boboc Ionuţ-Daniel, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, faptă prevăzută de art. 195 alin. 1 C. penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15.07.2024, până la data de 13.08.2024, inclusiv. Respinge, ca nefondată, cererea inculpaţilor de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În baza art. 230 alin. 1 Cod procedură penală dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu – av. Neculai Laura, în sumă de 360 lei se va achita Baroului Botoşani din fondul Ministerului Justiţiei. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu – av. Diaconescu Daniela, în sumă de 360 lei se va achita Baroului Botoşani din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 15.07.2024, ora 13:20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *