Apa va fi furnizată cu restricții în mai multe localități din județul Botoșani Vezi programul anunțat de Nova Apaserv!

Societatea Nova Apaserv Botoșani informează că din cauza consumului de apă foarte ridicat înregistrat în ultimele zile urmare a vremii caniculare și a utilizării apei potabile la lucrările agricole, dar și din cauza capacității limitate a conductelor de transport a apei, pentru menținerea unor valori minime necesare ale parametrilor hidraulici (nivelul apei în rezervoare, presiuni) ai sistemului de alimentare cu apă dar și pentru a evita apariția unor avarii majore pe conductele de transport, va furniza apă în localitățile alimentate din sursele de apă Siret și Prut, după următorul program:

– în comunele Unțeni, Răchiți, zilnic în intervalul orar 07:00 – 11:00;

– în satul Roșiori, din comuna Răchiți, zilnic în intervalul orar 07:00 – 11:00

– în comuna Cristești, zilnic în intervalul orar 11:00 – 16:00;

– în comuna Bălușeni, zilnic în intervalul orar 10:00 – 13:00;

– în satul Draxini, din comuna Bălușeni, zilnic în intervalul orar 10:00 – 13:00

– în comunele Coșula, Copălău, zilnic în intervalul orar 13:00 – 16:00;

– în satul Cerbul, zilnic în intervalul orar 16:00 – 19:00;

– în orașul Flămânzi, zilnic în intervalul orar dimineața 06:00- 09:00 și seara 19:00 – 21:00.

– în zilele cu număr impar se va furniza apă potabilă către comunele: Albești, Dângeni, Durnești, Todireni, Trușești și Ungureni;

– în zilele cu număr par se va furniza apă potabilă către comunele: Călărași, Hlipiceni, Răuseni, Santa Mare, respectiv Andrieșeni și Bivolari din județul Iași;

– zilnic, în intervalul orar 07:00-10:00 dimineața și 19:00-22:00 seara, se va furniza apă potabilă către utilizatorii din orașul Ștefănești și comunele Mihălășeni, Dobârceni, Românești.

Pentru utilizatorii situații în zona medie și de înaltă a municipiului Dorohoi, furnizarea apei se va face în intervalul orar 07:00-17:00, iar pentru zona de case și localitățile limitrofe (comunele Broscăuți, Șendriceni) furnizarea se va face în intervalul orar 12:00-17:00.

S.C. NOVA APASERV S.A. reînnoiește apelul ca toți utilizatorii să raționalizeze consumurile de apă numai pentru nevoile stricte, pentru a da posibilitatea tuturor abonaților noștri să beneficieze de serviciile de alimentare cu apă.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Apa va fi furnizată cu restricții în mai multe localități din județul Botoșani Vezi programul anunțat de Nova Apaserv!

  1. Nova ApaServ minte cu nerușinare cu privire la programul de furnizare a apei, oamenii suferă, iar instituțiile statului dorm (sau, mai grav, fac măgării și în acest domeniu)!
    Halal țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *